Litt om koret vårt

Sangkoret Humus 8. mai 2011
Foto: Ingfrid Landsnes

Sangkoret Humus er et blandet kor på ca 50 glade sangere i alderen 18-70 år. Felles er sanggleden og ønsket om å være med i et sosialt fellesskap. Vi har et godt miljø med god fordeling mellom kvinner og menn.

Humus har sangøvelse hver onsdag mellom kl. 19.00 - 21. 30. Vi samles på sangsalen på St Svithun skole på Storhaug, Stavanger.

Vi er tilknyttet Stavanger lokallag av Human-Etisk Forbund. Du trenger ikke å være medlem av Human-Etisk Forbund for å synge med oss, men vi forventer at du er med på opptredener i regi av forbundet.

Koret synger hvert år på Humanistiske konfirmasjoner og på Humanistiske navnefester i Stavanger og Sandnes. I tillegg deltar vi på andre arrangementer, arrangerer korturer i inn- og utland og holder egne konserter.

Har du lyst til å synge med oss? Ta kontakt på e-post humus@lyse.net

Nå planlegger vi vårt 20-årsjubileumskonsert "Lyden av Rogaland" som går av stabelen i Siddisstova 8. november i 2014. Derfor tar vi ikke opp nye korsangere før etter konserten. Men du er velkommen til å høre på oss den 8. november. Biletter legges ut for salg når konserten nærmer seg.

12.05.2011

ElH


Utviklet av Imaker as