top of page

30-årsjubileum ettertrykkelig feiret!

Lørdag 27. april var vi klare for å holde jubileumskonsert på Spor 5, og spente på hvor mange som ville komme for å høre på oss. Det ble en festkveld! Koret var i storform, inkludert Nino som leverte et par flotte klarinettsoloer i tillegg til å dirigere oss trygt igjennom det hele, inkludert ekstranummer. I tillegg hadde vi fantastisk akkompagnement med Anja Felbab på piano, og korveteranene Mariann og Siv som ga publikum morsomme innblikk i korets historie gjennom tre tiår.


Det var utrolig gøy å synge til et fullsatt lokale, med et publikum som fikk oss til å sveve fra begynnelse til slutt. Tusen takk til alle som kom, dere bidro virkelig til en fantastisk feiring for oss!


Klarinettsolo
Vår dirigent Nino på klarinett. Foto: Geir Hamre.

Første: Blomsterne blomstrer opp og fuglene flyver i flok når vi synger Svantes lykkelige dag. Andre: Runar Bøe synger solo på egen komposisjon og arrangement. Foto: Geir Hamre.


36 visninger

Siste innlegg

Se alle

Kor der du e'

Den 16. september 2023 arrangerte Rogaland Sangerforum pop-up-konserter i Stavanger sentrum med lokale kor. Vi lot ikke anledningen gå fra oss, og framførte smakebiter fra repertoaret vårt til glede f

Comentários


bottom of page