top of page
Event_2479.jpg

Foto (Mikael Wiehe): Henrik Isaksson

KOR I WIEHE'S VERDEN

- 25-års jubileumskonsert i Zetlitz salen, Stavanger Konserthus 7. september 2019 -

Humus slår på stortromma, og har fått med seg Mikael Wiehe og sitt søsterkor, London Humanist Choir, når 25 års jubileet skal feires med festkonsert i konserthuset.

Forestillingen blir både spennende og variert, med solonumre med Mikael Wiehe, fellesnumre med Humus og Wiehe og numre der Humus opptrer sammen med sine venner i London Humanist Choir. I tillegg får publikum også oppleve dans på scenen.
Mikael Wiehe er en god venn av Humus. Sammen hadde de stor suksess med både konsert og plateutgivelse med hans komposisjoner i 2008. Det var derfor naturlig å bygge store deler av festkonserten rundt Wiehe og hans sangskatt når Humus feirer sine 25 første år.

Varighet: 1 time og 50 minutter, inkludert pause
Arrangør: HUMUS

Klikk på linken i menyen, eller klikk her:

http://www.stavanger-konserthus.no/event/kor-i-wiehes-verden/

Turer

Sangkoret Humus liker å dra på turer både innenlands og utenlands. I august 2023 reiser vi til Edinburgh i forbindelse med festivalen Fringe. Under er en liste over noen av turene vi har hatt tidligere.

I oktober 2010 deltok vi på en samling for humanistiske kor i Bergen. Seks forskjellige kor hadde en flott og lærerik weekend sammen med en islandsk dirigent som utfordret oss. Som avslutning på denne helgen sang vi alle sammen på et klimamøte midt på Torvalmenningen i Bergen.

I september 2012 var koret i Molde og hadde en flott helg sammen med de andre humanistiske korene i Sør-Norge. Bilder ligger på medlemssiden.

I september 2014 arrangerte Larvik kortreffet for de humanistiske korene.

I juni 2014 dro koret på jubileumstur til Barcelona.

I september 2016 var vi på humanistisk kortreff i Kristiansand.

I mai 2018 deltok koret på en stort Sangerstevne i London, sjekk www.sangerstevne.org

I september 2018 var koret på humanistisk kortreff i Oslo.

Tidligere har koret vært i Dublin og i Riga.

Etter et opphold under pandemien var det igjen tid for humanistisk kortreff i september 2022. Denne gangen gikk turen til Trondheim, hvor koret UnikHum var verter. Vi hadde en nydelig helg, hvor vi blant annet opptrådte som flash mob på kjøpesenteret Trondheim torg.

bottom of page