Utgivelser og opptak
Humus har gitt ut to cd-er, som du kan lese mer om lenger ned på siden.
​
Noen tilgjengelige opptak på YouTube
Opptaket er fra innspillingen av cd-en Sangen om livet  med Mikael Wiehe:
​
Fra Kor i Wiehes verden, jubileumskonsert 2019, sammen med London Humanist Choir:
Sangen om livet
Mikael Wiehe og Humus
Samarbeidet mellom Humus og Mikael Wiehe startet i 2004, da Wiehe deltok på en konsert i regi av koret. Dette ble starten på et godt samarbeid som resulterte i en cd med en blanding av låter med Wiehe solo, et par korsanger, samt med Wiehe og kor sammen. Brit Toresen var korets dirigent, Johan Egdetveit produsent og Per Ravnås lydtekniker.
​
Cd-en inneholdt 12 sanger fra Wiehes store repertoar, med kjente låter som Var inte rädd mitt barn, Välkommen nya liv, Jakten på Dalai lama , Titanic og En sång til modet (lenke til youtube)​
Mikael Wiehe
Wiehe er kjent som motoren i Hoola Bandoola Band, der også Björn Afzelius var med. De to gav i 1986 ut en LP som ytterligere bidro til Wiehes popularitet. Han har også gitt ut mange plater som soloartist. Felles for dem alle er Wiehes sosiale engasjement og kamp for rettferdighet og fred. Han har en uttalt tro på at livet leves her og nå, og at vi alle må ta ansvar for egne handlinger.
​
Humus Evolution
Sangkoret Humus spilte i 2002 inn en cd med med mange av Evert Taubes aller mest kjente sanger:
​
-
Brevet från Lillan
-
Ellinor dansar
-
Min älskling
-
Sommarnatt
-
Nocturne (sov på min arm)
-
Fragancia
-
Oxdragarsång
-
Så skimrande var aldri havet
-
Mai på Malö
-
Pepita dansar
-
Natt i Ligurien
-
Sjøsalavår
​
Evert Taube
Evert Taube (1890-1976) fra Sverige var ikke bare forfatter, komponist og sanger, men også maler og tegner. Som 18-åring dro Evert Taube til sjøs et par år, og bosatte seg i Argentina i perioden 1910-15. Han fikk seg tidlig et navn som visedikter og trubadur, oftest til akkompagnement av gitar eller lutt. Han satte toner til tekstene selv, og illustrerte dem med egne bilder. Utallige opptredener, plateutgivelser og fremføringer i radio og TV understreket og bidro til Taubes enestående posisjon i Norge og Sverige som folkekjær skribent og sanger.