Sangkoret Humus

 

Sangkoret Humus er et frittstående, blandet kor på ca 40 glade sangere i alderen 20 -73 år. Koret har eget styre, musikkutvalg og er medlem av Norsk Sangerforum. Vår filosofi er tuftet på de humanistiske verdiene, noe som avspeiler seg i valg av sanger. Spennvidden i repertoaret vårt er stor – alt fra norske folketoner til klassikere og sanger fra Queen/Kaisers orkester.

 

I sentrum står sanggleden og ønsket om å være med i et sosialt fellesskap. Vi har et varmt, inkluderende miljø der det musikalske og sosiale spiller sammen på en fin måte.​

 

Selv om vi ikke er et «konkurransekor» har vi faglige utviklingsmål.

Vi har en dyktig og inspirerende dirigent med bred internasjonal utdannelse og erfaring.

Hun har vært vår dirigent siden mai 2016. Tilbakemeldingene vi får etter opptredener er

overstrømmende positive – vi er stolte av vårt musikalske nivå.

 

I tillegg til egne konserter deltar koret også på forskjellige sosiale og humanitære arrangementer i inn og utland. Annet hvert år deltar vi på kortreff sammen med andre norske humanistiske kor.

 

Med bakgrunn i vår filosofi er det naturlig å samarbeide med lokallaget i Human Etisk forbund, som gjerne benytter oss til opptredener i forbindelse med sine arrangementer.

 

Vi hevder at vi er det mest scenevante koret i Rogaland, da vi synger for ca 10.000 mennesker årlig på diverse sosiale arrangementer, samt på humanistisk navnefester og konfirmasjon i Stavanger konserthus og Sandnes kulturhus.

Trenger du et kor eller en sanggruppe til å sette en ekstra spiss på et arrangement?  Bryllup? Jubileum? Andre merkedager? Vi stiller gjerne opp! Kontakt oss!

Vurderer du å begynne å synge i vårt kor? Vi ønsker unge medlemmer og menn spesielt velkommen til koret!

Kontakt vår leder Jorunn Hagesæter - mobil 977 59 450 eller på epost jhagesaeter@hotmail.com

Vi øver  onsdager mellom kl. 19:00 og 21:30. Fra januar 2021 blir øvingene på Eiganes Skole tirsdager kl 18.30 - 21.00.

Natalia Hagen - dirigent

Fra humanistisk konfirmasjon i Stavanger 29. april 2018

Foto  Ingfrid Landsnes

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Vimeo Icon