top of page

Sangkoret Humus

Sangkoret Humus er et frittstående, blandet kor på nærmere 40 glade sangere. Koret har eget styre, musikkutvalg og er medlem av Norsk Sangerforum. 

Vurderer du å begynne å synge i vårt kor? Menn og yngre medlemmer er spesielt velkommen! Kontakt vår leder Torunn Mo, på epost sangkorethumus@gmail.com

Vi øver på Kristianslyst ungdomsskole onsdager kl 18.30 - 21.00.

Kor-HUmus03 web.jpg
Humus på Solastranden.

Om koret

Vår filosofi er tuftet på de humanistiske verdiene, noe som avspeiler seg i valg av sanger. Spennvidden i repertoaret vårt er stor – alt fra norske folketoner til klassikere og nyere poplåter.

 

I sentrum står sanggleden og ønsket om å være med i et sosialt fellesskap. Vi har et varmt, inkluderende miljø der det musikalske og sosiale spiller sammen på en fin måte.​

Selv om vi ikke er et «konkurransekor» har vi faglige utviklingsmål.

 

Med bakgrunn i vår filosofi er det naturlig å samarbeide med lokallaget i Human Etisk forbund, som gjerne benytter oss til opptredener i forbindelse med sine arrangementer. Se ellers siden "Aktiviteter" for mer informasjon om konserter, reiser og annet.

Humus på Solastranden i 2020.

Foto: Alf Ove Hansen, Argus Media AS

Vår dyktige dirigent

Nino Felbab er vår dyktige og inspirerende dirigent med brei internasjonal utdannelse og erfaring. Han har dirigert koret siden september 2021. 

 

Nino er en prisvinnende klarinettist fra Serbia, bosatt i Norge siden 2010. Han har studert i Serbia, Norge og Sveits under veiledning av noen av dagens mest framtredende klarinettlærere og -utøvere. 

Han startet sin musikalske utdannelse i Serbia i 2007 med klarinett som hovedinstrument. I 2010 mottok han et statlig stipend for å studere i Stavanger med professor og klarinettist Håkon Vestly. 

 

Ninos musikalske utdanning omfatter: 

  • Master ved Music Academy i Basel, Sveits, 2015

  • Fordypningsstudier ved Norges musikkhøgskole

  • Master i utøvende musikk, Universitet i Stavanger, 2013

  • Bachelor ved Music Academy i Beograd, 2012

 

Han opptrer jevnlig med pianist Anja Felbab i duoen Memento. I tillegg tar han vikaroppdrag i Stavanger Symfoniorkester, KORK, Arktisk Sinfonietta og Musikk i Nordland (MiNensemblet). 

 

Det har også blitt mange opptredener på festivaler, både i Norge og utenlands: Chamber Music Festival i Oudewater (Nederland), Nordland Musikkfestuke i Bodø og Crusell Music Festival i Finland, for å nevne noen. 

Ninos kvaliteter begrenser seg ikke til det musikalske – han er også en kreativ og kunstnerisk fotograf.

Nino Felbab med klarinett
bottom of page