top of page

Sangkoret Humus

 

Sangkoret Humus er et frittstående, blandet kor på ca 40 glade sangere i alderen 20 -73 år. Koret har eget styre, musikkutvalg og er medlem av Norsk Sangerforum. Vår filosofi er tuftet på de humanistiske verdiene, noe som avspeiler seg i valg av sanger. Spennvidden i repertoaret vårt er stor – alt fra norske folketoner til klassikere og sanger fra Beatles/Sting.

 

I sentrum står sanggleden og ønsket om å være med i et sosialt fellesskap. Vi har et varmt, inkluderende miljø der det musikalske og sosiale spiller sammen på en fin måte.​

Selv om vi ikke er et «konkurransekor» har vi faglige utviklingsmål. Tilbakemeldingene vi får etter opptredener er

overstrømmende positive – vi er stolte av vårt musikalske nivå.

 

I tillegg til egne konserter deltar koret også på forskjellige sosiale og humanitære arrangementer i inn- og utland. Annet hvert år deltar vi på kortreff sammen med andre norske humanistiske kor.

 

Med bakgrunn i vår filosofi er det naturlig å samarbeide med lokallaget i Human Etisk forbund, som gjerne benytter oss til opptredener i forbindelse med sine arrangementer.

 

Vi hevder at vi er det mest scenevante koret i Rogaland, da vi synger for mange tusen mennesker årlig på diverse sosiale arrangementer, samt på humanistisk navnefester i Sola kulturhus og konfirmasjon i Sandnes kulturhus.

Trenger du et kor eller en sanggruppe til å sette en ekstra spiss på et arrangement?  Bryllup? Jubileum? Andre merkedager? Vi stiller gjerne opp! Kontakt oss!

Vurderer du å begynne å synge i vårt kor? Vi ønsker unge medlemmer og menn spesielt velkommen til koret!

Kontakt vår leder Torunn Mo, mail sangkorethumus@gmail.com.

Vi øver på Kristianslyst ungdomsskole onsdager kl 18.30 - 21.00.

2018-humus-.jpg

Fra humanistisk konfirmasjon i Stavanger 29. april 2018

Foto  Ingfrid Landsnes

Humus på Solastranden i 2020

Humus på Solastranden i 2020.

Foto: Alf Ove Hansen, Argus Media AS

bottom of page